API anunță concurs pentru selectarea unei companii specializate în elaborarea producțiilor videoAsociația Presei Independente (API) anunță un concurs deschis pentru selectarea unei companii specializate în elaborarea producțiilor video la tema implicării cetățenilor în soluționarea problemelor comunitare. Compania selectată urmează să realizeze 2 producții video cu o durată cuprinsă între 60-90 secunde fiecare. Producţiile video vor reflecta contribuția cetățenilor și activismul civic în rezolvarea unor probleme reale din comunități, inițiative cetățenești menite să îmbunătățească serviciile publice și alte domenii conexe (apă și canalizare, managementul deșeurilor solide, eficiența energetică a clădirilor publice și protecția mediului) și condițiile de trai în localități.

Aceste producții video vor conține istorii de succes, exemple și cazuri reale de implicare a cetățenilor în viața comunității, participarea la procesul decizional, în baza unor scenarii elaborate de compania selectată și agreate în colaborare cu API. Producțiile video vor fi elaborate într-un limbaj simplu și atractiv pentru diferite categorii de public.

Cerințe de eligibilitate pentru compania executoare:

  • să fie persoană juridică rezidentă în R. Moldova și să aibă experiență de cel puțin 2-3 ani în domeniu;
  • să prezinte exemple ale unor lucrări similare, elaborate anterior;
  • să dispună de personal calificat în realizarea angajamentelor;
  • să ofere o scrisoare de garanție, prin care asigură că va fi flexibilă în procesul de colaborare și de executare a sarcinilor, va avea o abordare creativă, iar eventualele solicitări venite din partea API de modificare/adaptare a sarcinilor convenite inițial vor fi analizate, eventual îmbunătățite și oferite soluții tehnice pentru realizarea acestora;
  • să cunoască situația în domeniile enumerate mai sus;
  • să demonstreze că are acces la arhive sau alte surse de conținut video și audio, cu respectarea legislației drepturilor de autor;
  • să manifeste originalitate, atitudine pro-activă, viziune de ansamblu.

Perioada de executare a serviciilor

Compania selectată va trebui să asigure executarea serviciilor de producere a producţiilor video timp de 1,5-2 luni din ziua semnării contractului.

Termenii de referință pot fi accesați aici.

Data limită de prezentare a dosarelor: 14 iunie 2021, ora 14:00.

Dosarele pot fi expediate prin e-mail – cristina.bobirca@api.md.

Doar companiile pre-selectate vor fi contactate și invitate să facă o prezentare a propunerilor lor privind producerea materialelor video.

Pentru informații suplimentare: tel.: 022/210602 (persoană de contact – Cristina Bobîrcă).Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet