Concursul de Eseuri pentru Copii și Tineri, cu Genericul „De ce aș Candida pentru Parlament?”AH LOGO CHISINAU 1

America House Chișinău te invită pe 8 iunie începând cu orele 16:00 să afli detalii despre concursul de eseuri: „De ce aș candida pentru Parlament?”, împreună cu directoarea Centrului de Instruire continuă în domeniul Electoral, Dr. Doina Bordeianu . Dacă vrei să câștigi unul dintre premiile anunțate, scrie un eseu în care vei povesti de ce ai candida pentru mandatul de parlamentar, ce fel de platformă electorală ai avea, ce ai schimba tu în politică sau în felul de a alege deputații, dar, cel mai important, ce te-ar inspira să vrei să devii parlamentar. 

Link-ul evenimentului poate fi accesat aici: https://fb.me/e/M9uorKXV

America House este un centru de resurse și dezvoltare profesională unde vizitatorii pot veni să învețe, să creeze și să se inspire! Centrul oferă o gamă largă de proiecte și programe culturale și educative menite să împărtășească din istoria, cultura și valorile SUA. Aici veți putea să aflați detalii despre studiile în diverse instituții educaționale din SUA prin intermediul Programului Education USA.Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet