Facebook Live with Oracle Academy WinnersAH LOGO CHISINAU 1

Două studente din Chișinău au reprezentat Republica Moldova la Concursul Internațional de Științe și Inginerie Regeneron ISEF 2021, categoria Software system, demonstrând cunoștințe remarcabile și obținând premiul special Academia Oracle de 5.000 USD.

America House Chișinău vă invită să vă alăturați interviului nostru live (https://fb.me/e/5noolRnDb ) pe data de  8 iunie începând cu orele 12:00 cu Ana Vizitiv - studentă la liceul „Da Vinci” și Mădălina Griza - studentă la liceul teoretic „Orizont”, pentru a afla mai multe despre competiție și impresiile câștigătoarelor. Tinerele vor vorbi și despre proiectul lor „Augmenting Under-Researched Domains Medical With a Intuitive Querying System on Resourceful Crowd-Collected Data”.

 

America House este un centru de resurse și dezvoltare profesională unde vizitatorii pot veni să învețe, să creeze și să se inspire! Centrul oferă o gamă largă de proiecte și programe culturale și educative menite să împărtășească din istoria, cultura și valorile SUA. Aici veți putea să aflați detalii despre studiile în diverse instituții educaționale din SUA prin intermediul Programului Education USA.Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet