Conversation Club: Child Labour in MoldovaAH LOGO CHISINAU 1

Vă rugăm să vă înregistrați în prealabil, deoarece locurile sunt limitate la doar 20 de persoane. Acest eveniment se va desfășura pe 11 iunie începând cu orele 11:30 la sediul America House Chișinău la următoarea adresă: strada Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni 27, Chișinău.

Evenimentul va avea nevoie de o confirmare din partea participantului.

Link de înregistrare: https://forms.gle/NFT8ZUVfV3MpaTpB9

"Copiii nu ar trebui să lucreze pe câmp, ci la vise!"

Acest club de discuții offline este o oportunitate deosebită pentru tinerii din Moldova de a afla despre Ziua Mondială împotriva Muncii Copilului, care este marcată anual pe 12 iunie. Acest eveniment va ajuta la dezvoltarea cunoștințelor adolescenților despre munca copiilor, care le afectează sănătatea și educația.

Ideile principale ale discuției:

I. Învățarea informațiilor generale despre munca/exploatarea copiilor

II. Descoperirea faptelor și statisticilor despre exploatarea fizică a copiilor în Moldova și în întreaga lume

III. Învățarea modului de combatere a exploatării fizice a copiilor

Link-ul evenimentului pe Facebook poate fi accesat aici:  https://fb.me/e/6RR4j6PEE

America House este un centru de resurse și dezvoltare profesională unde vizitatorii pot veni să învețe, să creeze și să se inspire! Centrul oferă o gamă largă de proiecte și programe culturale și educative menite să împărtășească din istoria, cultura și valorile SUA. Aici veți putea să aflați detalii despre studiile în diverse instituții educaționale din SUA prin intermediul Programului Education USA.Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet