Voluntariatul: un pas mai aproape de jobul tăuTinerii cu vârsta cuprinsă între 16 și 5 de ani sunt invitați la activitatea offline Voluntariatul: un pas mai aproape de jobul tău din 2 iunie 2021, ora 13:00.

Dacă v-ați întrebat vreodată cum se întâmplă că cineva beneficiază de programe internaționale, burse naționale sau chiar internaționale, concursuri, de un job în companiile de prestigiu, unul dintre răspunsuri ar putea fi: pentru că au reuşit să se remarce cu experiența şi competenţele proprii pe care, cu siguranță, nu le-au dobândit doar prin note bune.

Sunt multe exemple de oameni de succes care au obținut rezultate frumoase datorită experienței bogate acumulate prin activități de voluntariat încă din timpul studiilor.

Beneficiile pe care voluntariatul le poate oferi sunt multiple pentru voluntarii care dobândesc experiență. Dacă încă nu credeți și nu vedeți impactul voluntariatului asupra dezvoltării abilițăților și competențelor voastre și în deosebi în obținerea jobului dorit, în acest text vom încerca să vă convingem de aceasta.

Invităm toți tinerii la activitatea offline la care vom analiza impactul voluntariatului asupra dezvoltării personale și profesionale, acumulării de abilități și exprienței într-un anumit domeniu pentru a fi pregătiți pentru angajare și nu în ultimul rând vom analiza oportunitățile de implicare în activități de voluntariat.

Data: 2 iunie 2021
Ora: 13:00
Locație: oficiul MilleniuM, str. Doina și Ion Aldea-Teodorovici 10/2

Formuar de participare: https://forms.gle/QFRF1C24xYgPJyMd8

Persoanele înregistrate vor primi informații privind locația pe e-mail.Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet